ΘέμαΤοπικά

Δήμος Δέλτα: 25 τόνοι τροφίμων και ρουχισμού για τη Θεσσαλία

Συνολικά 25 τόνοι τροφίμων, νερών και ρουχισμού σε 39 παλέτες συγκέντρωσε ο Δήμος Δέλτα για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης ευχαρίστησε όλους συνέδραμαν για να συγκεντρωθεί η ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Δέλτα αναφέρει:

Επιβεβαιωμένη η αλληλεγγύη των δημοτών των συλλογων και των επιχειρηματιών του Δήμου Δέλτα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της διοίκησης του Δήμου για συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στον Παλαμά.

Συγκεντρώθηκαν 25 τόνοι τρόφιμα νερά και ρουχισμός σε 39 παλέτες χάρη στην  απλόχερη ανταπόκριση πολιτών συλλόγων αθλητικών σωματείων ιερών ναών και ενοριών σχολείων και επιχειρήσεων.

Το πρώτο μέρος της Ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασε  στον Παλαμά με φορτηγό του Δήμου και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας να συνοδεύει την αποστολή και να εκπροσωπεί τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη. Θα ακολουθήσει δεύτερη αποστολή την Δευτέρα με την μεταφορική εταιρεία ΑΦΟΙ Ντελόπουλοι που ανέλαβαν την μεταφορά των ειδών δωρεάν.

«Ευχαριστώ θερμά τους συλλόγους τους πολίτες την εκκλησία και την εκπαιδευτική Κοινότητα που ανταποκρίθηκε στην συλλογή βοήθειας ώστε να βάλουμε κ εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ανάταξης του ηθικού των πολιτών του Παλαμά και όλων των πληγέντων περιοχών που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε λίγες ώρες από τη θεομηνία» τόνισε ο δημαρχος Γιαννης Ιωαννιδης.

Ο Δήμαρχος Δελτα ευχαρίστησε τους εθελοντες και τους φορείς του Δήμου που συνέβαλλαν στην αποθήκευση και συσκευασία των ειδών πρώτης ανάγκης υπογραμμίζοντας ότι η συλλογή βοήθειας θα συνεχιστεί πάντα σε συννενόηση με την τοπική Αρχή του Παλαμά.   

Ο Φάνης Αλμπάνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης του Δήμου Δέλτα ως προς την βοήθεια των πολιτών του Παλαμά. «Είμαστε στο πλευρό σας για να συμβάλλουμε στην προσπάθειας αρωγής των δημοτών σας ανάμεσα στους χιλιάδες που συμπαρίστανται να υπολογίζεται και στην δίκη μας στήριξη» τόνισε ο κ Αλμπάνης.

Δείτε ακόμη:
Δ. Δέλτα: Ανθρωπιστική βοήθεια προς το Δήμο Παλαμά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.