ΘέμαΤοπικά

Ανάρτηση Διαμαντόπουλου για ΚΠΟΔΔ με αιχμές προς τους “αρμόδιους”

Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ κ. Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος με ανάρτηση του σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρθηκε στο θέμα του προϋπολογισμού του Οργανισμού και της ανάθεσης αρμοδιοτήτων σε εργαζόμενους χωρίς να λείπουν από αυτή αιχμές προς τους «αρμόδιους» όπως αναφέρει ο Διαμαντόπουλος «δείχνοντας» με τον τρόπο αυτό τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ παράλληλα βάζει στο κάδρο και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς κάνοντας λόγο για: “αλλαγές είχαν συμφωνηθεί να γίνουν, σε συμβούλιο αρχηγών που απαρτίζουν την διοίκηση από τον Ιούλιο, δυστυχώς όμως για λόγους που δεν κατάλαβα ποτέ, το πράσινο φως δόθηκε τον Φεβρουάριο με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο ο οργανισμός και τα προβλήματα να διογκωθούν. Φυσικά για όλα αυτά είχα ενημερώσει τους αρμόδιους σε κάθε τόνο”. Προφανώς η πρόσφατη κρίση στον ΚΠΟΔΔ και τα προβλήματα που δημοσιοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τον πρόεδρο του ΚΠΟΔΔ δεν άφησαν αλώβητες τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους που απαρτίζουν την διοίκηση και κυρίως με τον δήμαρχο. Πλέον μένει να φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ρήξη.

Αναλυτικά η ανάρτηση Διαμαντόπουλου:

«Χθες το απόγευμα όσα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΠΟΔΔ παρευρέθηκαν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του οργανισμού, ψηφήσαν ομόφωνα το νέο σχέδιο προϋπολογισμού.
Το χρονοδιάγραμμα για το οποίο δεσμεύτηκα στους εργαζομένους και στα μέλη του Δ.Σ. στην ειδική συνεδρίαση του ΚΠΟΔΔ, αλλά και στους δημοτικούς συμβούλους στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τηρήθηκε επακριβώς.
Παράλληλα, χθες το μεσημέρι με απόφαση μου αναρτημένη στο διαύγεια τοποθέτησα τους εργαζόμενους της διοίκησης στις νέες θέσεις τους, με αρμοδιότητες και καθήκοντα.
Έτσι, συνδυαστικά με τον ορισμό της καινούριας αναπληρώτριας προϊσταμένης διοικητικού και οικονομικού του ΚΠΟΔΔ που όρισα την προηγούμενη εβδομάδα, συνθέτουμε μια νέα αρχή στον οργανισμό με το δικό μου στίγμα.
Αυτές οι αλλαγές είχαν συμφωνηθεί να γίνουν, σε συμβούλιο αρχηγών που απαρτίζουν την διοίκηση από τον Ιούλιο, δυστυχώς όμως για λόγους που δεν κατάλαβα ποτέ, το πράσινο φως δόθηκε τον Φεβρουάριο με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο ο οργανισμός και τα προβλήματα να διογκωθούν.
Φυσικά για όλα αυτά είχα ενημερώσει τους αρμόδιους σε κάθε τόνο.
Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική θητεία. Το Δ.Σ. του ΚΠΟΔΔ είναι δίπλα στους εργαζόμενους και τους δημότες του δήμου μας και θα κάνει ότι περισσότερο, για να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα που κληρονόμησε.
Υ.Γ. Σε λίγη ώρα, στις 12:00 στην οικονομική επιτροπή του δήμου μας, ψηφίζουμε και την έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού τροφίμων και άρα την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.