ΘέμαΤοπικά

Δελτίο διαδηλώσεων: Επτά σήμερα, πρώτοι οι αστυνομικοί

Επτά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στις 9.30 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία μπροστά από το ΥΜΑΘ, με αφορμή «την στοχοποίηση των αστυνομικών ως πηγή όλων των δεινών που βιώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή η κοινωνία».  

Στις 10.00 η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών καλεί σε συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ διαμαρτυρόμενη για την εφαρμογή My Data, ενώ πρόκειται να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματα.  

Στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία στην Καμάρα από το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων Τουριστικών-Επισιτιστικών Επιχειρήσεων για τα προβλήματα στον κλάδο των διανομέων.  

Στις 12.00, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ για προβλήματα στην εκπαίδευση.  

Τέλος, στις 18.00 έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις στο άγαλμα Βενιζέλου: α. από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης για προβλήματα στον τομέα της υγείας β. πανεργατικό συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ γ. κινητοποίηση ενάντια στην κρατική βία από αναρχικές συλλογικότητες. 

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.