Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Θεσσαλονίκης: Διανομή εορταστικού γεύματος το Μ. Σάββατο

Στη διανομή συσσιτίου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε το Μεγάλο Σάββατο (15/4) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου.

«Όλοι μας πρέπει να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπό μας, με ένα πλέγμα αλληλεγγύης, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο, πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που ετοιμαζόμαστε όλοι για ένα γιορτινό τραπέζι», δήλωσε ο κ. Ζέρβας. «Γι’ αυτό βρισκόμαστε εμείς εδώ, για να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από αυτό που δίνεται καθημερινά, που θα κάνει το τραπέζι γιορτινό. Σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τις κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και εταιρίες όπως η Lidl Hellas, που στηρίζει αυτή την προσπάθεια ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα πιο πλατύ χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα», τόνισε.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Θεσσαλονίκης με αποδέκτες 650 οικογένειες. «Καθημερινά 750 άτομα παραλαμβάνουν το γεύμα τους από έξι σημεία της πόλης, στις πέντε δημοτικές κοινότητες και στη δημοτική ενότητα Τριανδρίας, δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου και συμπλήρωσε: «Όσο χρήσιμη κι αν θεωρούμε τη δράση αυτή και όσο περήφανοι κι αν είμαστε που μπορούμε να παρέχουμε στους συνανθρώπους μας έστω το καθημερινό τους φαγητό, η δική μας ευχή είναι του χρόνου να μη μας έχουν ανάγκη».

Δείτε ακόμη:
Δ. Θεσσαλονίκης: Διανομή τροφίμων στους ευπαθείς δημότες –Ζέρβας: «Κοντά σε όσους χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.