Δ. Ωραιοκάστρου: Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε αγροτικούς δρόμους στο Δρυμό
Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε αγροτικούς δρόμους στο Δρυμό του Δήμου Ωραιοκάστρου βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης 4/6. Πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν αγροτικές οδοί συνολικού μήκους 4,87 χιλιομέτρων.
«Διεκδικήσαμε και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση από πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, για να αναβαθμίσουμε την αγροτική οδοποιία στον Δήμο μας. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο Δρυμό, σε μια περιοχή όπου είναι έντονη η γεωργική και η κτηνοτροφική δραστηριότητα. Με παρεμβάσεις και έργα διευκολύνουμε τους συνδημότες μας που ασχολούνται με την καλλιέργεια της γης και την κτηνοτροφία», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση επιπέδου κυκλοφορίας αγροτικών οδών (οδοί πρόσβασης σε παρόδιες αγροκτηνοτροφικές χρήσεις) του Δήμου Ωραιοκάστρου» και η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (Π.Α.Α. 2014-2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.
