Δήμοι - Περιφέρειες

Δ. Ωραιοκάστρου: Προχωρά η αποκατάσταση της κεντρικής εισόδου Νεοχωρούδας

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται πλέον η αποκατάσταση της κεντρικής οδού Νεοχωρούδας, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσακίρης γνωστοποίησε ότι ο διαγωνισμός είναι ήδη σε εξέλιξη, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις για την ολοκλήρωση ενός έργου απαραίτητου για την περιοχή.

Την εξέλιξη αυτή καλωσόρισαν ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμουρτσης, και το κοινοτικό συμβούλιο:

«Μετά από αιτήματά μας για αποκατάσταση του οδικού δικτύου εντός και εκτός χωριού και με την άψογη συνεργασία σε αυτό το θέμα με τον Δήμαρχο κ. Τσακίρη, ο οποίος αφουγκράζεται τα προβλήματά μας, γίνεται η αρχή με τον κεντρικό δρόμο από το φανάρι ως την είσοδο η υλοποίηση του οποίου βρίσκεται πλέον στην πρώτη φάση.

Ευχόμαστε σε λίγο καιρό να έχουμε έναν νέο ασφαλή κεντρικό δρόμο ώστε να προχωρήσουμε και σε δρόμους εντός οικισμού. Ήταν μια υπόσχεση η οποία προχωράει θετικά, δίνοντας ανάσα στην τοπική κοινωνία αλλά και τον ευρύτερο Δήμο λόγω της έντονης επιχειρησιακής κινητικότητας της περιοχής μας.

 Με εκτίμηση ο πρόεδρος κοινότητας Νεοχωρούδας ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΎΛΟΥ και το ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».

Δείτε ακόμη:
Δρυμός: Κλιμάκιο της ΕΔΑΘΕΣΣ την Παρασκευή 24/2

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.