ΑθλητικάΔήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Με γυμναστικές επιδείξεις κλείνει η σεζόν του «Άθληση για Όλους»

Με ζωντάνια, χάρη και γυμναστικές φιγούρες, πολλές από τις οποίες παραπέμπουν σε χορογραφία, περισσότερα από 270 άτομα διαφόρων ηλικιών, από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι μεσήλικες μεταξύ των οποίων και άτομα με ειδικές ανάγκες, συμμετέχουν στο διήμερο φεστιβάλ «Άθληση για Όλους», που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου.

Πρόκειται για γυμναστικές επιδείξεις με τη συνοδεία μουσικής, με την παρουσίαση των οποίων γιορτάζεται με έναν ξεχωριστό τρόπο η λήξη της χειμερινής αθλητικής περιόδου του προγράμματος «Άθληση για Όλους». Το πρόγραμμα διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, έχοντας ως στόχο να προαχθεί ο αθλητισμός αναψυχής αλλά και ενισχύοντας τη Δια Βίου Άθληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το διήμερο φεστιβάλ, μια μεγάλη αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών ολόκληρης της φετινής χειμερινής σεζόν που κατέβαλαν οι αθλούμενοι και τώρα, υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων γυμναστών, παρουσιάζουν τους κόπους τους με τη μορφή επίδειξης στο κοινό.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου του Ελευθερίου – Κορδελιού, με τη συμμετοχή 130 αθλουμένων των εννέα από τα συνολικά 22 τμήματα που συμμετείχαν στη χειμερινή σεζόν του προγράμματος «Άθληση για Όλους».

Σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου, επίσης στις 7:30 το απόγευμα, θα παρουσιάσουν τις γυμναστικές επιδείξεις τους τα περίπου 150 μέλη των υπόλοιπων 13 τμημάτων του προγράμματος «Άθλησης για Όλους» του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δίπλωμα συμμετοχής, ενώ μετάλλια δίνονται στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα των επιδείξεων του προγράμματος “Άθληση για Όλους”:

Δείτε ακόμη:
Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Με δράσεις για μικρούς και μεγάλους στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.