ΑθλητικάΘέμαΤοπικά

Δ. Δέλτα: Τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό την Κυριακή 17/9

Τουρνουά ποδοσφαίρου 7×7 για καλό σκοπό διοργανώνουν την Κυριακή 17/9 ο ΚΠΟΔΔ και η αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Δέλτα.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στις 10:00 το πρωί, στα γήπεδα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θωμά Ναζλίδη στη Νέα Μαγνησία.

Όσον αφορά τον κοινωνικό σκοπό, το τουρνουά είναι αφιερωμένο στα 40 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και τα έσοδα θα διατεθούν στη θεραπευτική κοινότητα.

Η ανάρτηση του ΚΠΟΔΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Την Κυριακή (17/9) παίζουμε μπάλα για καλό σκοπό!

Ο ΚΠΟΔΔ και η αντιδημαρχία αθλητισμού διοργανώνουν την Κυριακή (17/9, 10:00) ένα τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 για καλό σκοπό στα γήπεδα της Νέας Μαγνησίας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Θωμά Ναζλίδη, «Golden Boys».

Σε αυτό θα συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, αλλά και των ομάδων της περιοχής μας, Ιωνικού, Μαγνησιακού, Ομόνοιας Σίνδου, Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, Αξιού Ανατολικού και Βραχιάς. Επίσης, το παρών θα δώσει η ομάδα του ΚΠΟΔΔ, αλλά και αυτή του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Τα έσοδα από το τουρνουά, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 40 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, θα διατεθούν στη θεραπευτική κοινότητα.

Μη λείψει κανείς!».

Δείτε ακόμη:
Φεστιβάλ Χαλάστρας: Τριήμερο αφιερωμένο στον πολιτισμό

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.