Δήμοι - ΠεριφέρειεςΠαρασκήνια

Μπάλα, βραβεία και… μπουγέλα!

Η χαρά που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο, βρήκε την έμπρακτη εφαρμογή της τις προηγούμενες μέρες, στο 7ο «Road to Salonica Cup», το ποδοσφαιρικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜ, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή νεαρών αθλητών από ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν μαθήματα αθλητικής συμπεριφοράς, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά ακόμη και στους ξέφρενους πανηγυρισμούς για τις νίκες τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, αν και «δηλωμένος» Αρειανός, απένειμε το κύπελλο στην ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ, ενώ παρέμεινε δίπλα στα παιδιά στα ξεφαντώματα της χαράς για την επιτυχία τους, χειροκροτώντας τα και ενθαρρύνοντάς τα για να φέρουν νέες επιτυχίες.

Και οι μικροί λάτρεις της μπάλας έδειξαν να του το αναγνωρίζουν, αφού τον συμπεριέλαβαν ακόμη και  στο… μπουγέλωμα, που ήρθε στο αποκορύφωμα των πανηγυρισμών τους.

Όσο για τον αντιπεριφερειάρχη, όπως φαίνεται στη φωτό, όχι μόνο δεν το απέφυγε, αλλά το διασκέδασε!

Δείτε ακόμη:
Ξανάσμιξαν οι τρεις συμμαθητές (pic)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.