ΠολιτιστικάΤοπικά

Αποκριά στον Δρυμό – Διήμερο εκδηλώσεων

Η τοπική κοινότητα Δρυμού διοργανώνει μαζί με τον Δήμο Ωραιοκάστρου διήμερο εκδηλώσεων της Αποκριάς που ξεκινάει σήμερα Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο Καθαρά Δευτέρα. Όπως αναφέρει η κοινότητα:

«ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ»

Το Τοπικό Συμβούλιο Δρυμού κατά την τελευταία του συνεδρίαση έθεσε υπό την αιγίδα του τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο χωριό μας που διοργανώνουν σε συνεργασία οι σύλλογοι του χωριού μας και συμμετέχει ο καθένας με τις δυνατότητες που διαθέτει.

Οι εκδηλώσεις για τις «Απόκριες στο Δρυμό» θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Κυριακή 17 Μαρτίου στην «Πλατεία Δρυμού».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει:

• 18:00 κυνήγι του χαμένου θησαυρού για τα παιδιά.

• 20:00 μασκέ πάρτι και διαγωνισμός καρναβαλιού για μικρούς και μεγάλους.

Φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και ελάτε να χορέψετε στο «Πάρτι της Πλατείας» με πολύ μουσική, κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Η Διοίκηση της Κοινότητας Δρυμού και οι εργαζόμενοί της, βρίσκονται στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 2394031312 και στο email: k.drimou@oraiokastro.gr για οποιαδήποτε πληροφορία η ενημέρωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους για την διοργάνωση και την συμμετοχή και ενημερώνουμε ότι θα βρισκόμαστε πάντα κοντά τους σε οποίες εκδηλώσεις αναλαμβάνουν όπως και στην προσπάθεια τους να αναβιώσουν την «ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ».

Σας παραμένουμε να περάσουμε όμορφα και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Το ΔΣ

της Κοινότητας Δρυμού

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.