Τοπικά

Αλεξανδρίδης: «Διοίκηση… part-time στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου»

Για «part-time διοίκηση» στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, επισημαίνοντας ότι ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, «δεν ασχολείται όλο το 24ωρο με το δήμο και αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει».

«Η διοίκηση του κ. Μανδαλιανού είναι… part-time και δεν έχει τη δυναμική που θα περίμεναν οι πολίτες. Ασχολούνται με το δήμο κάποιες ώρες, αυτές που περισσεύουν από τη ζωή τους και τις ασχολίες τους, με πρώτο και καλύτερο το δήμαρχο. Δεν είναι δήμαρχος όλο το 24ωρο, δεν είναι ο δήμαρχος που θα τον βρούμε ανά πάσα στιγμή στο δημαρχείο να παλεύει με τα προβλήματα του τόπου. Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γι’ αυτό, καθώς προεκλογικά είχε πει ότι δεν θα έκλεινε το ιατρείο του και θα παρέμενε πρώτα γιατρός και μετά δήμαρχος. Οι πολίτες, όμως, δεν περίμεναν πως θα συνέβαινε σε αυτόν το βαθμό!», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξανδρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Flash», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, στον Flash 99.4.

Δημιουργία νέας παράταξης

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε, επίσης, στην αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και την απόφασή του να προχωρήσει στη δημιουργία νέου συνδυασμού, ο οποίος θα διεκδικήσει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

«Ο Γιάννης Καμαρινός ανακοίνωσε ότι έχει κλείσει τον κύκλο του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ παρουσίασε και τον εκλεκτό του για την επόμενη ημέρα. Προσωπικά, σημείωσα ότι θα έπρεπε να αποφασίσει η παράταξη και παράλληλα να γίνει ένα άνοιγμα σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να πάμε στις εκλογές ενωμένοι, με ένα πλειοψηφικό ρεύμα.  Επίσης, διαφώνησα με την πρόθεσή του να παραμείνει επικεφαλής έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, καθώς κάτι τέτοιο θα εμπόδιζε το νέο αρχηγό να δώσει το δικό του χρώμα», σημείωσε ο κ. Αλεξανδρίδης, ο οποίος μετά από αυτήν την εξέλιξη τέθηκε εκτός παράταξης.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα και την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία, ο κ. Αλεξανδρίδης ανέφερε: «Οι πολίτες που ανησυχούμε για το αύριο του τόπου μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν συνδυασμό, που θα απαντά στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των δημοτών».

Τα προβλήματα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Παράλληλα, ο κ. Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα μείζονα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. «Τα προβλήματα παραμένουν και διογκώνονται. Ο Εύοσμος έχει μεγάλα προβλήματα και στην καθημερινότητα και με το στάδιο, το κολυμβητήριο, τα στρατόπεδα. Τεράστια παραμένουν τα προβλήματα στην ενότητα του Ελευθερίου Κορδελιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη δεν εκδίδονται οικοδομικές άδειες, σε μία περιοχή 40-50.000 κατοίκων!», σημείωσε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Παράλληλα, μίλησε για το μείζον πρόβλημα με το parking στο Κορδελιό, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο κλείσιμο του ΚΕΠ στον Εύοσμο και τις λανθασμένες κινήσεις της διοίκησης του δήμου που οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης:
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.