Βρέθηκε σορός άνδρα στον Αξιό ποταμό – Τι εξετάζουν οι αρχές

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι (14/3) ένας πολίτης προσεγγίζοντας τις όχθες του Αξιού Ποταμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντόπισε τη σορό ενός άντρα – και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη- να επιπλέει στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο πολίτης μετά τον εντοπισμό της σορού ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές και σήμανε συναγερμός, ενώ στην επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού από το ποτάμι συμμετείχαν διασώστες και εθελοντές από ΕΜΑΚ και ΟΦΚΑΘ.

Όπως αναφέρουν πηγές του GRTimes από τον ΟΦΚΑΘ το πιθανότερο είναι η σορός να ανήκει στον 61χρονο, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το Σάββατο 4 Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή του Αξιού Ποταμού.

Το παρατημένο αυτοκίνητο και το σημείωμα του αγνούμενου

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΙΧ επιβατικό όχημα του αγνοουμένου είχε εντοπιστεί από το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης στη γέφυρα του Αξιού Ποταμού στην περιοχή του Βαλτοχωρίου Θεσσαλονίκης, με το κλειδί πάνω στη μίζα του αυτοκινήτου, ενώ ο 61χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ερώτημα για την ταυτότητα της σορού πρόκειται να απαντηθεί εντός της ημέρας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης από την οικογένεια του 61χρονου- η σορός του οποίου έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης- με τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων μέσων.

Επιπλέον σύμφωνα με άλλες πηγές του GRTimes αύριο το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τις συνθήκες θανάτου του άντρα.

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε ακόμη:
Επιχείρηση εντοπισμού 61χρονου στον Αξιό Ποταμό

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.