ΘέμαΠολιτικήΤοπικά

Τσίπρας: «Η Σίνδος είναι η πίσω αυλή της Θεσσαλονίκης»

«Η Σίνδος, η Δυτική Θεσσαλονίκη, είναι η πίσω αυλή της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην έδρα του Δήμου Δέλτα την Τρίτη 6/6.

«Είναι ίσως η πιο απαξιωμένη και η πιο ξεχασμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης και πρέπει να δουλέψουμε μαζί για τα αυτονόητα δικαιώματα. Για το δικαίωμα στη δημόσια υγεία και την περίθαλψη, για το δικαίωμα στη δημόσια παιδεία, το δικαίωμα ακόμη, και στο πόσιμο νερό. Αυτονόητα πράγματα δεν έχουν κατακτηθεί για την περιοχή της Σίνδου και της δυτικής Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πριν την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας περπάτησε στη Σίνδο, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζόμενους, φωτογραφήθηκε με πολίτες.

Νωρίτερα, είχε βρεθεί στα Κύμινα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτών και μυδοκαλλιεργητών και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Σίνδο.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.