Αθλητικά

Το άξιζε και το κατάφερε ο Καμπανιάκος

Ο Καμπανιακός επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες μετά τη νίκη του επί του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης. Το άξιζε και τα κατάφερε με τον πρόεδρο του Καµπανιακού Θωμά Μουρμούρα να μιλά για την επιτυχία της ομάδας του σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη, καθώς ήταν μετά τον κορονοϊό. Αυτή η κατάσταση είχε επιπτώσεις στις ζωές µας και κυρίως στις ζωές των αθλητών, µε συχνούς τραυματισμούς και θα έπρεπε να έχεις βαθύ ρόστερ για να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Εμείς δεν κρυφτήκαμε καθώς από την πρώτη μέρα το δηλώσαμε ότι στόχος µας ήταν να ανεβάσουμε την ομάδα στο φυσικό της περιβάλλον. Κάποια στιγμή αυτό ίσως λειτούργησε αρνητικά και αποτέλεσε επιπρόσθετο βάρος για όλους. Στα μπαράζ έγινε πολύ μεγαλύτερο καθώς όλοι έλεγαν και ίσως το έκαναν και τεχνηέντως, ότι έχουμε την ομάδα µε το μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά στα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια όπου η νίκη ήταν μονόδρομος και ειδικά στα παιχνίδια µε τον Πανθρακικό και τον Ιπποκράτη όλα τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μέταλλο και τιμούν τη φανέλα το συλλόγου και πέτυχαν το στόχο µας. Να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και ειδικά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, που δήλωσαν παρόντες καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και για αυτό τους είμαι ευγνώμων. Ακόμη τον κόσμο που µας συμπαραστάθηκε όλη τη χρονιά, τους χορηγούς γιατί χωρίς αυτούς να µας υποστηρίζουν οικονομικά και ηθικά δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτε. Ακόμη όλα τα µέλη της διοίκησης καθώς ήμασταν ενωμένοι και φέραμε εις πέρας την αποστολή µας αλλά και όλες τις αρχές που συνεργαζόμασταν ώστε ο σύλλογος να προχωράει χωρίς προβλήματα, είτε αυτή ήταν η ΕΠΣ Μακεδονίας είτε η δημοτική αρχή καθώς µόνος σου δεν μπορείς να πας πουθενά και χρειάζεται να έχεις ανθρώπους να σου συμπαραστέκονται και να ξεπερνάς τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να ευχαριστήσω τον Ηλία Σαπάνη που κάθε μέρα είχαμε τη συνεργασία για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει και το υπόλοιπο τιµ (Βασιλόπουλος, Σαββαΐδης, Νιάνιος). Βάρος δώσαμε και στην ακαδημία µε τους Γιώργο και Στέφανο ∆ηµητριάδη να οδηγούν το καράβι αλλά και µε όλους τους προπονητές που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και είναι καταρτισμένοι όπως οι Χρήστος Σαρακατσιάνος, Σαββαΐδης, Αυγέρος, Χρ. Αραµπατζούδης, Χρ. Ευθυµίου, Πολυδεύκης Μαντζιούνης, Αθανασία Ρετζέπη».

Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις και απαιτήσεις

Για τη νέα χρονιά ο Θωμάς Μουρµούρας τόνισε: «Είναι ένα πρωτάθλημα µε απαιτήσεις και μεγάλα λειτουργικά έξοδα. Πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε την ομάδα µε ασφάλεια τουλάχιστον για την επόμενη διετία. Έχουμε ένα μήνα να ξεκουραστούμε μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου».

Η πορεία προς την άνοδο

Στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣΜ ο Καμπανιακός είχε δώδεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα µε συνολικά τέρματα 38-6. Στα πλέι οφ της Α1 η ομάδα της Χαλάστρας είχε τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα µε τέρματα 14-5 ενώ  στα παιχνίδια µε τους πρωταθλητές των άλλων Ενώσεων είχε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα µε τέρματα 9-4 και μαζί µε τον Βύρωνα Καβάλας και τον Πανθρακικό πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώτος σκόρερ της Α1 φέτος ήταν παίκτης του Καμπανιακού, ο Μιχάλης Ξανθόπουλος ενώ για πολλούς παίκτες της ομάδας της Χαλάστρας θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεχώρισαν και αυτό το στοιχείο ήταν που έκανε και την ομάδα τους να φτάσει στον στόχο της.

*Όπως δημοσιεύτηκε στην έντυπη Delta press

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.