ΘέμαΤοπικά

Τι ισχύει για την εγγραφή στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Δέλτα

Με ανακοίνωση του στο Facebook ο ΚΠΟΔΔ ενημερώνει τους γονείς για όσα ισχύουν για την εγγραφή των παιδιών που το δικαιούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί γονείς,

Τώρα που γυρίσατε από τις διακοπές σας και έχετε στα χέρια σας τα αποτελέσματα του Voucher του ΕΣΠΑ, που σας δίνουν την δυνατότητα μέσω του προγράμματος «εναρμόνιση οικογενειακής ζωής» μπορείτε να επιλέξετε όποιον δημοτικό παιδικό σταθμό του δήμου Δέλτα επιθυμείτε για να γράψετε τα παιδιά σας. Για να γίνει η εγγραφή, Θα πρέπει οι ωφελούμενες μητέρες να στείλουν ηλεκτρονικά την αξία τοποθέτησης Voucher στο email: paidikoiegrafes@kpodd.gr όπου θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

1) Ονοματεπώνυμο μητέρας

2) Ονοματεπώνυμο παιδιού

3) Ημερομηνία γέννησης παιδιού και ΑΜΚΑ (τέκνου)

4) Επιλογή δομής Δημοτικού Βρεφονηπιακού σταθμού

5) Τηλέφωνο επικοινωνίας για τον ορισμό ραντεβού υπογραφής της σύμβασης

Έτσι αρχές Σεπτεμβρίου 2021, που θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί και μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων Voucher, θα προκύψουν οι τελικοί πίνακες μοριοδότησης – επιλογής , για να εισαχθούν τα παιδιά ,στους παιδικούς σταθμούς σταδιακά και σε συνάρτηση με τις δυνατότητες που υπάρχουν σε κάθε παιδικό σταθμό”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.