Τοπικά

Τεράστια η επιτυχία της Αιμοδοσίας του ΚΠΟΔΔ στη Χαλάστρα

Μεγάλη απήχηση είχε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο ΚΠΟΔΔ στη δημοτική βιβλιοθήκη Χαλάστρας με κλιμάκιο γιατρού και νοσηλευτών από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο το απόγευμα της Τετάρτης.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους διοργανωτές να αισθάνονται τεράστια ικανοποίηση.

Από την αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 65 φιάλες αίματος που θα ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ανταπόκριση του κόσμου που ήρθε να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να βοηθήσουμε την κάλυψη των αναγκών σε αίμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Βαγγέλης Χαλβατζής που ήταν ένας από τους αιμοδότες.

«Είναι συγκινητική η απήχηση του κόσμου και άξια συγχαρητηρίων η πρωτοβουλία του ΚΠΟΔΔ» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Αχιλλέας Χαντές.

Για την αιμοδοσία εργάστηκαν τα μέλη του ΚΠΟΔΔ και οι υπάλληλοι του Οργανισμού οι οποίοι κάλεσαν έναν έναν τους εθελοντές αιμοδότες να ξοδέψουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Οι εθελοντές πριν δώσουν αίμα εξετάστηκαν από τις νοσηλεύτριες ενώ κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Η Πρωτοβουλία του ΚΠΟΔΔ θα συνεχιστεί με την αιμοδοσία που θα γίνει στις 17 Μάιου στα Νέα Μάλγαρα.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.