Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου τίμησαν την 25η Μαρτίου 1821

Με επετειακά τραγούδια και ποιήματα για την Επανάσταση, τα πέντε ΚΑΠΗ του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου τίμησαν την 25η Μαρτίου 1821, σε μία όμορφη και συγκινητική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Αφού αναφέρθηκε στην Εθνική Παλιγγενεσία, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, συνεχάρη τα μέλη των ΚΑΠΗ για τις δράσεις τους και δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα είναι δίπλα τους, για να τους στηρίζει και να τους παρέχει ό,τι χρειάζονται.

«Όπως όλοι θα έχετε αντιληφθεί, προσπαθούμε καθημερινά να αλλάξουμε και να ομορφύνουμε τις πλατείες και τις γειτονιές του δήμου μας, με μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Σας περιμένουμε στις παρελάσεις, όπου μετά από δύο χρόνια θα έχουμε και την παρουσία της Φιλαρμονικής του δήμου, την οποία επανασυστήσαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξανδρίδης. Επιμνημόσυνο λόγο για τους ήρωες του 1821 διάβασε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Σοφία Τριανταφυλλίδου.

Δείτε ακόμη:
Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής για την Εθνική Παλιγγενεσία

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.