Τοπικά

Συνελήφθηκε σπείρα ληστών που δρούσε δυτικά(photos)

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην εξιχνίαση της τετραμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα ονόματα, στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων μελών σπείρας που διέπρατταν ληστείες, διαρρήξεις οικιών και κλοπές οχημάτων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στην εξιχνίαση της τετραμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και δρώντας στις περιοχές Καλαμαριάς, Ωραιοκάστρου, Σίνδου, Ευκαρπίας, Χαριλάου και Τούμπας Θεσσαλονίκης διέπραξαν:

(2) ληστείες
(7) διαρρήξεις οικιών με τη μέθοδο της αναρρίχησης
(2) κλοπές οχημάτων και
(6) κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας.

Σε βάρος των οποίων ασκήθηκε κατά περίπτωση ποινική δίωξη για τα αδικήματα: 1) Οργάνωση με έτερα πρόσωπα για τη διάπραξη κακουργημάτων, 2) Ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, 3) Διακεκριμένη περίπτωση κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από περισσότερους, που είχαν οργανωθεί για την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, 4) Πλαστογραφία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση 5) Βία κατά υπαλλήλων και 5) Κατοχή ναρκωτικής ουσίας

Πρόκειται για τους:

1) ΣΙΣΚΟ Γεώργιο του Αναστασίου και της Δήμητρας, γεν. 1986 στη Θεσσαλονίκη.

2) ΧΑΙΔΑΡΟΓΛΟΥ Χρυσοβαλάντη του α.π. και της Ελισσάβετ, γεν. 1990 στη Θεσσαλονίκη.

3) ΡΑΣΙΜΟΓΛΟΥ Ανδρέα του Βασιλείου και της Σταματίας, γεν.1989 στη Θεσσαλονίκη

4) ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Άγγελο του Αθανασίου και της Άννας, γεν 1997 στην Ημαθία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328 και 2310-388319 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 04-06-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.