ΘέμαΤοπικά

Συνάντηση Ιωαννίδη – Κωνσταντίνου για τη δομή προσφύγων και έργα σε Διαβατά και Συμμαχική Οδό

Συνάντηση με τον ειδικό γραμματέα  Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων του υπουργείου Μετανάστευσης, Βαγγέλη Κωνσταντίνου, είχε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης.

Συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση στη δομή Αναγνωστόπουλου και επιβεβαιώθηκε η διαρκής μείωση των φιλοξενούμενων, που μετά και από πιέσεις του δημάρχου και της διοίκησης του Δήμου Δέλτα, ο αριθμός μειώθηκε από 2.500 σε 250.

Ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες στη δομή που, όπως είπε, καταγράφονται ιδιαίτερα βελτιωμένες. «Είναι  πολύ σημαντική η συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που με ανοιχτά αυτιά στέκεται στο πλευρό του δήμου μας, μιας πολύπαθης περιοχής της Δυτικής  Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε στη συνέχειά της. Διαπιστώσαμε ότι βελτιώθηκαν και τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στη δομή», σημείωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης και μίλησε για τα έργα οδοφωτισμού και πεζοδρόμησης που θα εκτελεστούν μέσω του ταμείου Αλληλεγγύης  στην περιοχή των εργατικών κατοικιών και στη Συμμαχική οδό. Την αγαστή συνεργασία με το δήμο Δέλτα και το δήμαρχο επιβεβαίωσε ο ειδικός γραμματέας Βαγγέλης Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι προσβλέπει και στη μελλοντική συνεργασία.

Δείτε ακόμη:
ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Αυγέρη σε εκδήλωση στη Σίνδο στις 15/9

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.