ΘέμαΤοπικά

Συνάντηση Μπισμπινά με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Μετά τη συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δέλτα, η νέα δήμαρχος Γερακίνα Μπισμπινά και οι συνεργάτες της συναντήθηκαν και με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η κα Μπισμπινά και τα στελέχη της διοίκησής της συνεχίζουν τις επαφές με όλους τους φορείς του δήμου Δέλτα, προκειμένου να ενημερώνονται από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και να συζητούν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν.

Η νεοεκλεγείσα δήμαρχος συζήτησε με τους γονείς και κηδεμόνες μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στη φάση αυτή της εκπαίδευσης, η οποία θεωρείται κρίσιμη περίοδος για την ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη των νεών.

«Συζητήσαμε για την άμεση ανάγκη για τη βελτίωση των υποδομών για την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών καθώς και την στήριξη που χρειάζονται σε αυτό το στάδιο της εκπαιδευτικής τους πορείας», ανέφερε η κα Μπισμπινά σε ανάρτησή της μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:

«Είμαι βέβαιη ότι, με την στήριξη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον για τους μαθητές μας που θα είναι υποστηρικτικό, δημιουργικό και αποδοτικό».

Φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση:

Δείτε ακόμη:
Video – ντοκουμέντο με την 34χρονη Χρυσάνθη από τα Διαβατά – Μπήκε σε κατάστημα να ζητήσει φαγητό

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.