ΘέμαΤοπικά

Συναγερμός για εξαφάνιση 34χρονης από τα Διαβατά

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση 34χρονης από τα Διαβατά. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να κινδυνεύει η ζωή της.

Η 34χρονη Μουχταροπούλου Χρυσάνθη εξαφανίστηκε από τα Διαβατά την Παρασκευή 1/12.

Το missing alert για την εξαφάνιση της 34χρονης από τα Διαβατά αναφέρει τα εξής:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ, 34 EΤΩΝ

Στην 01/12/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Διαβατών Θεσσαλονίκης, η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη, 34 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Δείτε ακόμη:
Συλλήψεις για νοθευμένο ελαιόλαδο σε περιοχή του Δ. Δέλτα

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.