Τοπικά

Σε αναμονή των ανακοινώσεων – «Κλείδωσε» το σχήμα

Βρισκόμαστε σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι αλλαγές έχουν «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό και η μοναδική εκκρεμότητα αφορούσε σε μια θέση.

Όπως η εφημερίδα DΕΛΤΑ press στο τελευταίο της φύλλο είχε αναφέρει από τις θέσεις των Αντιδημάρχων αποχωρούν οι Κηπουρός, Λιούλιας και Παπαγεωργίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις «έρχονται» οι Δημ. Καμανάς, Πασχάλης Σάκας και Σάκης Παπάς.

Η εμπλοκή με την άμισθη θέση

Αρκετός χρόνος πάντως αναλώθηκε στην εξεύρεση λύσης σχετικά με την κάλυψη της θέσης του άμισθου Αντιδημάρχου άλλα παρά τα αρκετά σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την βολιδοσκόπηση δημοτικών συμβούλων που εργάζονται στο Δημόσιο όπως ο Αναγνώστου και ο Δουζδαμπάνης εντούτοις φάνηκε ότι θα βρεθεί λύση ώστε να πραγματοποιηθεί ο σχεδιασμός του Φωτόπουλου χωρίς καμία αλλαγή ανάγκης.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης Βαμβάκος και ο Δημήτρης Σκουλαριώτης παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ αναμένεται αύριο το πρωί να γίνουν οι ανακοινώσεις από τον Δήμαρχο

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.