ΑθλητικάΘέμα

Σαπάνης: Ο Καμπανιακός μεγαλώνει και δυναμώνει

Ο στόχος του Καμπανιακού είναι η επιστροφή  και άνοδος της ομάδας στην Γ’ Εθνική

Ο Καμπανιακός και μπορεί και θέλει να αποτελέσει ο χώρος μέσα στον οποίο θα μεγαλώσουν και θα βελτιωθούν τα παιδιά της Χαλάστρας

Μπορεί να ακούγεται «κλισέ» όμως στην περίπτωση του Ηλία Σαπάνη βρίσκει απόλυτη εφαρμογή η έκφραση «δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις». Ο προπονητής του Καμπανιακού είναι ένας άνθρωπος που έζησε το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζει από το πόστο του προπονητή να το υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία. Στον πάγκο του Καμπανιακού έχει βρει τις συνθήκες που ο κάθε προπονητής επιθυμεί και τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας φάνηκαν από πολύ νωρίς. Ο Σαπάνης μίλησε στην DELTA press για πολλά θέματα. Μίλησε για τους λόγους οι οποίοι τον έκαναν να διαλέξει την ομάδα της Χαλάστρας, για τους στόχους του και φυσικά απάντησε στο μεγάλο ερώτημα, αν είναι δηλαδή έτοιμος να πετύχει την άνοδο ο Καμπανιακός.

  • Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο διαλέξατε να συνεργαστείτε με τον Καμπανιακό;

Ο λόγος που επέλεξα τον Καμπανιακό είναι  πρώτον γιατί θεωρώ τον Καμπανιακό μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και δεύτερον το όραμα του προέδρου για επιστροφή του Καμπανιακού σε πρώτη φάση εκεί όπου είναι η φυσική του θέση στην Γ’ εθνική αλλά και η δημιουργία βάσεων και προϋποθέσεων  που θα λειτουργήσουν σαν εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.           

  • Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποιοι οι δικοί σας προσωπικοί στόχοι;

Ο στόχος του Καμπανιακού είναι η επιστροφή  και άνοδος της ομάδας στην Γ’ Εθνική  ενώ ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τον στόχο της από τη δική μου θέση και παράλληλα να γίνομαι καλύτερος.

  • Έχει ο Καμπανιακός τα στοιχεία που χρειάζονται για να ανέβει επίπεδο, για να ανέβει κατηγορία;

Ο Καμπανιακός έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου μέσα στον τελευταίο χρόνο. Έχει  βελτιώσει σχεδόν μεταμορφώσει το γήπεδο του αλλά και τα βοηθητικά γήπεδα έχει οργανώσει τα τμήματα υποδομής κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει μέσα από την δουλειά που γίνεται  να αντλήσει ποδοσφαιριστές το συντομότερο δυνατόν. Όλα αυτά λοιπόν τα πράγματα δείχνουν ότι ο Καμπανιακός μεγαλώνει, δυναμώνει και πηγαίνει προς το καλύτερο.

  • Μπορεί ο Καμπανιακός να αποτελέσει το φυτώριο ανάπτυξης ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας;

Ο Καμπανιακός και μπορεί και θέλει να αποτελέσει ο χώρος μέσα στον οποίο θα μεγαλώσουν, θα βελτιωθούν και θα εξελιχθούν τα παιδιά της Χαλάστρας καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Καμπανίας.

  • Ποιο είναι τελικά το δυνατό σημείο του Καμπανιακού ως οργανισμού και ποιο το αδύνατο;

Νομίζω ότι το δυνατό σημείο του Καμπανιακού είναι το όνομα του, η ιστορία του,  ο κόσμος του καθώς βέβαια και η αγάπη και τρέλα των ανθρώπων που τον διοικούν.

Who is who

Ο Ηλίας Σαπάνης γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1973. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων συλλόγων στη Νάουσα, τον Ολυμπιακό, τον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Το 2001 πήγε στην Ιταλία και όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια συνολικά με τα χρώματα της Virtus Lanciano, Palmese και Cuoio Pelli. Το 2010 πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και από τότε ασχολείται επαγγελματικά με την προπονητική. Από τότε διατέλεσε τεχνικός του Εδεσσαϊκού, της Κ19 του Αγροτικού Αστέρα, της Δόξας Πενταλόφου, του Ολυμπιακού Κυμίνων και πλέον του Καμπανιακού

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.