Τοπικά

Πολύ κακό για το τίποτα – Τι συμβαίνει με τις επιτροπές

Πολύς λόγος έγινε για το ζήτημα της σύνθεσης των επιτροπών. Το ζήτημα έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και του Μίμη Φωτόπουλου με μεγάλη ένταση καθώς ο Μίμης Φωτόπουλος έθεσε θέμα νόμιμης σύνθεσης της επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην οποία συμμετείχε ο Κώστας Δουζδαμπάνης ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Φωτόπουλου. Ο Ιωαννίδης του απάντησε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα εξηγώντας του αναλυτικά τι συνέβη μέχρι τώρα με το συγκεκριμένο θέμα ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Δουζδαμπάνη λοιπόν, έπρεπε ο αρμόδιος υπάλληλος να σταματήσει να αποστέλλει πρόσκληση στον Δουζδμπάνη καθώς αυτοδίκαια την θέση του έπρεπε να πάρει άμεσα το αναπληρωματικό μέλος που προέρχεται από την παράταξη του Φωτόπουλου. Αυτό εκ παραδρομής και παράλειψης του υπαλλήλου δεν έγινε άλλα το ίδιο διάστημα ούτε η κ. Δημοπούλου που συμμετείχε στην επιτροπή αντιλήφθηκε αυτή την παραφωνία. Όταν τελικά ειδοποιήθηκε η κ. Μπαλλογιάννη έγινε αντιληπτό το θέμα το οποίο θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Φωτόπουλος στο τελευταίο συμβούλιο χωρίς όμως καμία βάση ουσιαστική καθώς οι αποφάσεις όλο το επίμαχο διάστημα ήταν ομόφωνες από μια εννιαμελή επιτροπή στην οποία άλλωστε συμμετείχε εκπρόσωπος της παράταξης του και δεν έθεσε ποτέ ανάλογο θέμα και ούτε και αντιλήφθηκε την συγκεκριμένη παράλειψη. Επί της ουσίας λοιπόν καμία ουσία…

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.