Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΤοπικά

ΠΚΜ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης εντός των Διαβατών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από την ΠΚΜ εντός των Διαβατών από τη Δευτέρα 20/11 έως και την Τετάρτη 22/11.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα γίνουν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτόν το λόγο θα κλείσουν εκ περιδρομής και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της ΠΚΜ για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης αναφέρει τα εξής:

«Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 8+500  έως και τη Χ.Θ. 8+000 περίπου, εντός των Διαβατών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη. Θα γίνει ασφαλτόστρωση και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας εκ περιδρομής κλείνοντας μία λωρίδα κυκλοφορίας τη φορά.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 από τις  07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών».

Δείτε ακόμη:
Κλειστά για απολύμανση το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ανατολικού

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.