ΕλλάδαΘέμα

Περιφερειακός: Δύο λωρίδες σε κάθε ρεύμα από Δευτέρα 4/12

Δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα θα έχει ο Περιφερειακός της Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 4/12, λόγω των εργασιών κατασκευής του Fly Over.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το κομμάτι που είναι κλειστό στο ρεύμα προς ανατολικά, από το ύψος του Παπαγεωργίου, κλείνει μία λωρίδα και στο ρεύμα προς δυτικά, από τα Κωνσταντινουπολιτικα έως τον κόμβο της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει τα εξής:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα (04/12/2023) και κατά τις πρωινές ώρες, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) και (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά (ρεύμα πορείας προς Καβάλα-Κατερίνη) και συγκεκριμένα:

-Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις δύο (02) ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας».

Δείτε ακόμη:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθήνας από Δευτέρα 4/12

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.