Παρασκήνια

Οι στοιχειωμένες εκλογές του ΣΕΒΙΠΕΘ

Αυτές οι εκλογές του Συνδέσμου Εγκατεστημένων στην ΒΙΠΕ της Σίνδου επιχειρήσεων έχουν γίνει σήριαλ με βασικό πρωταγωνιστή τον κορονοϊό και τις ορέξεις του.

Η πανδημία έχει εγκλωβίσει τους ανθρώπους που οραματίστηκαν και ξεκίνησαν αυτό το μεγάλο εγχείρημα οι οποίοι βλέπουν ότι όσο ο καιρός περνάει και παράλληλα τα προβλήματα σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις μεγαλώνουν γίνεται ακόμα δυσκολότερη η προσπάθεια τους να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις της μεγαλύτερης βιομηχανικής ζώνης της χώρας.

Και πέρα από την πλάκα, η μη διεξαγωγή εκλογών δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα μιας και το προσωρινό προεδρείο δεν έχει το δικαίωμα ηθικά και νομικά να ασχοληθεί με καταγγελίες, προβλήματα κ.α. μιας και αποστολή του είναι να οδηγήσει τον σύνδεσμο στις εκλογές.

Αυτό δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για την αποτελεσματικότητα και την χρησιμότητα του συνδέσμου ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού που δεν έχει επιτρέψει να γίνουν ακόμα οι εκλογές.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.