ΘέμαΤοπικά

Ο Βασίλης Τανούρης υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ανατολικού με το συνδυασμό της Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι ο Βασίλης Τανούρης στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Η σχετική ανάρτηση της κας Μπισμπινά αναφέρει τα εξής:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία τον Βασίλη Τανούρη, ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Ανατολικού.

Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1990 στο Ανατολικό όπου μεγάλωσε και κατοικεί και σήμερα. Γονείς του είναι ο Δημήτρης Τανούρης και η Πασχαλίνα Σαλημέρα.

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Λήμνο και τη Θεσσαλονίκη.

Έχει εργαστεί στο εξωτερικό σε μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως. Πλέον, εργάζεται σε εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων και ελεγκτών λογιστών, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο διεθνώς. Στις παραπάνω εταιρείες έχει ειδικευθεί και εργάζεται σε τμήματα καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος.

Στα μαθητικά του χρόνια υπήρξε πολλές φορές πρόεδρος και μέλος των μαθητικών συμβουλίων, ενώ υπήρξε και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Χαλάστρας. Από το 2020 είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας «Ερμής».

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Ο Γιάννης Γκαβανίδης υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.