ΘέμαΤοπικά

Ο Σπύρος Σταματάκης υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά (vd)!

Με την υποψήφια δήμαρχο Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά συντάσσεται ο Σπύρος Σταματάκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Όραμα & Δημιουργία».

Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Σταματάκης:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στη θέση του δημοτικού σύμβουλου, με τον συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία και την υποψήφια Δήμαρχο Γερακίνα Μπισμπινά.

Ζητώ την υποστήριξή σας για να υλοποιήσουμε μαζί το όραμά μας για ένα Δήμο που προοδεύει, αναπτύσσεται και ακούει τις ανάγκες των πολιτών του.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον για όλους!».

Το καλωσόρισμα της κας Μπισμπινά:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία τον Σπύρο Σταματάκη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Σπύρος γεννήθηκε και κατοικεί στη Σίνδο. Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Αβράμογλου, με την οποία έχουν μαζί δύο παιδιά. Είναι πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα και έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη της. Διετέλεσε δήμαρχος Εχεδώρου κατά το χρονικό διάστημα 2009 – 2010. Από το 2002 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά, του έδωσε την δυνατότητα να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας. Είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει αυτές τις γνώσεις ώστε να επιτύχουμε πραγματικές αλλαγές, βελτιώνοντας τη ζωή όλων των κατοίκων του Δήμου Δέλτα.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Η Δάφνη Μπακιρτζή υποψήφια με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.