ΘέμαΤοπικά

Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε οικισμό στα Διαβατά – Τρεις προσαγωγές

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια της νέας, συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποίησε την Παρασκευή 9/5 σε οικισμό στα Διαβατά. Συνολικά ελέγχθηκαν 42 άτομα και 39 οχήματα, βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις του ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (09-05-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:

  • (42) άτομα και
  • (39) οχήματα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:

  • Προσήχθησαν (3) άτομα
  • Βεβαιώθηκαν (18) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
  • Ακινητοποιήθηκαν (14) οχήματα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *