ΘέμαΠολιτιστικάΤοπικά

Μουσικός Μαραθώνιος Δήμου Δέλτα: Στα Κύμινα ανοίγει η αυλαία

Ξεκινά τη Δευτέρα (5/9) στις 20:00 ο Μουσικός Μαραθώνιος Δήμου Δέλτα, με το πρώτο «ραντεβού» να δίνεται στο Γυμνάσιο Κυμίνων. Το τετραήμερο εκδηλώσεων θα συνεχιστεί σε Χαλάστρα, Μαγνησία και Σίνδο.

Ο Μουσικός Μαραθώνιος 2022 διοργανώνεται από τον Δήμο Δέλτα και τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό (ΚΠΟΔΔ), σε συνεργασία με τους DJs της περιοχής και με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΚΠΟΔΔ, στόχος είναι αυτή η τετραήμερη γιορτή να γίνει θεσμός και να πραγματώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Δέλτα.

«Μέσα από την συνεργασία και την διάθεση για κοινωνική προσφορά, όλοι μαζί θα φωνάξουμε μέσα από την μουσική συνθήματα κατά του ρατσισμού, κατά των φυλετικών διακρίσεων και κατά σε όλες τις μορφές βίας. Θα λειτουργήσουν κυλικεία από τα οποία θα προκύψουν έσοδα που θα διατεθούν στους συλλόγους ΑΜΕΑ του Δήμου μας», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το πρόγραμμα του Μουσικού Μαραθωνίου 2022:

Δευτέρα 05/09/2022 (Γυμνάσιο Κυμίνων)

Τρίτη 06/09/2022 (Κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας)

Τετάρτη 07/09/2022 (Πάρκο Μαγνησίας)

Πέμπτη 08/09/2022 (Γυμνάσιο Σίνδου)

Δείτε ακόμη:
Έρχεται ο 1ος Μουσικός Μαραθώνιος Δήμου Δέλτα για καλό σκοπό

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.