ΘέμαΠολιτική

Μιλάμε Πολιτικά με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου (vid)

Για τη μετονομασία και τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός του μίλησε στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Πλέον, το κόμμα του οποίου ηγείται ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου άλλαξε λογότυπο και μετονομάστηκε από Πατριωτική Ένωση σε Πατριωτική Δύναμη. Ο επικεφαλής του κόμματος εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε εκτενώς στις θέσεις της Πατριωτικής Δύναμης, καθώς και στο μείγμα πολιτικής που απαιτείται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις σχέσεις με χώρες όπως η Τουρκία και η Αλβανία.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου:

Δείτε ακόμη:
Εκλογές 2023: Σχολιάζουν Καραγκούνης, Αμανατίδης, Ελευθεριάδης (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.