ΕλλάδαΘέμα

Μεθυσμένοι Ρώσοι προκάλεσαν αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Τα… ήπιαν και προκάλεσαν αναστάτωση σε πτήση που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Αγγλία στην Τουρκία με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Συνελήφθησαν δύο Ρώσοι που επιτέθηκαν στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και έτερες παραβάσεις του Αεροπορικού Κώδικα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες κατά τη διάρκεια πτήσης, επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Σε έρευνα του χώρου και συγκεκριμένα στη θέση που καθόταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε ακόμη:
Λουόμενοι εντόπισαν ανθρώπινο κρανίο σε παραλία στη Χαλκιδική (pic)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.