ΘέμαΤοπικά

Μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Νερού (vid & photogallery)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Φεστιβάλ Νερού της ΔΕΥΑΔΔ του Δήμου Δέλτα όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε μια γιορτή ενημέρωσης η οποία συνοδεύτηκε από δώρα, εκπλήξεις και πλήθος δραστηριοτήτων για τα πολλά παιδιά που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σίνδου.

Το κέφι κράτησε αμείωτο ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Φάνης Λαμπρόπουλος ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, o πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Β Θεσσαλονίκης Κώστας Πετρίδης και αρκετοί ακόμα άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πέρα από τους χαιρετισμούς και τα μηνύματα έγινε ενημέρωση από στελέχη της ΔΕΥΑΔΔ για τον ερχομό της ψηφιακής εποχής στη ΔΕΥΑΔΔ και τα ψηφιακά υδρόμετρα, άλλα και για το μεγάλο έργο του πόσιμου νερού στον Αξιό ενώ παράλληλα δώρα κέρδισε και το ΕΠΑΛ Χαλάστρας που κέρδισε τον διαγωνισμό για το σύνθημα της εκδήλωσης που ήταν το “Νερό και τα μάτια σας”.

Δείτε Photostory από το 1ο Φεστιβάλ Νερού της ΔΕΥΑΔΔ:

Δείτε ακόμη:
Η ΔΕΥΑΔΔ υποδέχεται την ψηφιακή εποχή (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.