ΘέμαΤοπικά

Με στάση εργασίας “απαντούν” οι εργαζόμενοι στον ΚΠΟΔΔ για την μη καταβολή της μισθοδοσίας – Διαβάστε την ανακοίνωση

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των εργαζομένων του ΚΠΟΔΔ κατά την οποία αποφασίστηκαν οι τρόποι αντίδρασης τους για την καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας τους. Αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά τους για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε και είχε ως θύματα τους ίδιους τους εργαζόμενους που δεν πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα ενώ παράλληλα θα γίνει ανάθεση σε δικηγόρο για να διερευνηθεί η πιθανότητα πειθαρχικού ελέγχου στην διοίκηση του ΚΠΟΔΔ και τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο και τέλος θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στους παιδικούς σταθμούς του ΚΠΟΔΔ την προσεχή Τρίτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Παρακάτω η ανακοίνωση των εργαζομένων:

“Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Δέλτα μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου χθες και σημερινή Έκτακτη συνέλευση των απλήρωτων εργαζόμενων του ΚΠΟΔΔ αποφάσισε μια σειρά δράσεων διαμαρτυρίας μετά τη μη καταβολή μισθοδοσίας το μήνα Απρίλιο σε όλο το προσωπικό:

1. Στάση εργασίας την Τρίτη 3 Μαΐου για όλο το προσωπικό του ΚΠΟΔΔ από τις 8.00 το πρωί έως και τις 12.00 το μεσημέρι

2. Ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας σε όλα τα κτίρια και διανομή ενημερωτικού υλικού

3. Ανάθεση σε Δικηγορικό γραφείο κατάθεσης εγγράφου πειθαρχικού ελέγχου της διοίκησης του ΚΠΟΔΔ

4.Δημόσια Ανακοίνωση -Καταγγελία”

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.