Πολιτική

Με πρωτοβουλία Αναστασιάδη τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους εμπόρων και επαγγελματιών – Συμμετείχαν Θ. Δημητριάδης, Γ. Καραδήμας

Τηλεδιάσκεψη με  τη συμμετοχή  εκπρόσωπων εμπόρων και επαγγελματιών της Περιφέρειας του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε ο  Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης.

Η  τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το απόγευμα  (18/3).

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν, είναι τα  προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού  στον κλάδο των εμπόρων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης  και οι σοβαρές απώλειες που αντιμετωπίζουν,  λόγω αναστολής της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον βουλευτή ΝΔ  κ. Αναστασιάδη,  οι κ.κ.,  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Ωραιοκάστρου  Ιακωβίδης  Βασίλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δ. Θερμαϊκού Σαραφίδης Στέλιος, ο πρώην Πρόεδρος Επαγγελματιών Επανομής Αστέριος Τουλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου επισιτιστών Δ. Θερμαϊκού και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περ. Ενότητας Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαφλέκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Θέρμης Ευστάθιος Πιστέλας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ΠυλαίαςΚατσανούλης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαγκαδά  Σταύρος Βαρβαρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Σίνδου Θεόδωρος Δημητριάδης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καραδήμας, ο Πρόεδρος και ο ταμίας της Ένωσης Καταστημάτων Αγ. Γεωργίου- Ασπροβάλτας Θάνος Τουλούπης και Βασίλης Δερμετζόπουλος.

Όλοι οι εκπρόσωποι των  φορέων  εκτίμησαν ότι η κατάσταση στην αγορά είναι πολύ δύσκολη, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία  και  πρότειναν τρόπους με τους οποίους μπορεί η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο να τους στηρίξει.

Όπως τόνισε στη δική του  παρέμβαση ο κ. Αναστασιάδης:

 « Η πρωτοβουλία μου είχε ως σκοπό να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των  επαγγελματιών για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, για τις θέσεις και τους προβληματισμούς τους για την επόμενη μέρα, καθώς και τους τρόπους που θεωρούν πως είναι απαραίτητοι για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Η στήριξή μου στα δίκαια αιτήματα θεωρείται δεδομένη».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.