Τοπικά

Ματαίωση κινηματογραφικής προβολής στη Σίνδο

Για προληπτικούς λόγους μετά το κρούσμα που εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην κοινότητα της Σίνδου ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Κοινωνικό πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου (ΚΠΟΔΔ) να προχωρήσει στην ματαίωση της αποψινής προβολής της κινηματογραφικής ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα» που επρόκειτο να προβληθεί στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Σίνδου στον αύλειο χώρο στις 21:00.

«Έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση της υγείας των δημοτών και προσπαθώντας να αποσοβήσουμε όσο δυνατόν περισσότερο τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού ζήτησα από τους αρμόδιους του ΚΠΟΔΔ να προχωρήσουν στην ματαίωση της προβολής της ταινίας», τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και συμπλήρωσε «σ αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που ζούμε χρειάζεται να προτάξουμε την υγεία μας και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις μας αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την διασκέδαση μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την δυσκολία».

Ο δημαρχος Γιαννης Ιωαννιδης ευχαρίστησε τους δημότες που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία για την κινηματογραφική προβολή ποιοτικών ταινιών και υπογράμμισε ότι «η δημοτική αρχή θα επανέλθει με νέες πρωτοβουλίες για ευχάριστες και δημιουργικές βραδιές όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.