Αθλητικά

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Καμπανιακού

Η ομάδα της Χαλάστρας με ανακοίνωση έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει την φετινή προσπάθεια αγοράζοντας κάρτες οικονομικής ενίσχυσης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο ΜΦΑΟΦΧ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει πως από σήμερα 9/8 διατίθενται στα γραφεία του συλλόγου οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για την περίοδο 2021-22.

Η διοίκηση του συλλόγου, ταπεινά και μεθοδικά επενδύει στο αθλητικό μέλλον της περιοχής μας  δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει επάξια την ιστορία και τις προσδοκίες όλων των φιλάθλων μας. Μια ομάδα που με την αγωνιστικότητα της θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους μικρότερους αθλητές της Ακαδημίας μας.

Ο φίλαθλος κόσμος της Χαλάστρας διαχρονικά και ανεξαρτήτως των συνθηκών, παραμένει ο βασικός αιμοδότης του συλλόγου. Με μεγάλη ευθύνη ζητάμε για μια ακόμη φορά τη στήριξη σας.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ..

– Η τιμή της κάρτας οικονομικής ενίσχυσης 2021-22 είναι 50€.

– Οι κάτοχοι των καρτών οικονομικής ενίσχυσης, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

– Ωράριο λειτουργίας γραφείων

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17.00-21.00″.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.