ΠολιτιστικάΤοπικά

ΚΠΟΔΔ: Αναβάλλονται όλες οι δράσεις – Οργανώνονται αιμοδοσίες

Την αναβολή όλων των δράσεών του λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη ανακοίνωσε ο ΚΠΟΔΔ, με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, έκανε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα θα οργανωθούν εθελοντικές αιμοδοσίες, για την υποστήριξη των τραυματιών και εγκαυματιών επιβατών των μοιραίων τρένων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Το μοιραίο δυστύχημα ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά των συνδημοτών μας, όπου με μεγάλο ενδιαφέρον ζητούν μια έκτακτη αιμοδοσία.

Ύστερα από επικοινωνία μας,με το νοσοκομειο που συνεργαζόμαστε στις αιμοδοσίες του ΚΠΟΔΔ,κατέστη σαφές πως η ανάγκη για αίμα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις μέρες,αλλά θα είναι αναγκαία και το επόμενο διάστημα για τους πολυτραυματίες και τους εγκαυματίες.

Για αυτό λοιπόν σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις προγραμματισμένες αιμοδοσίες που θα γίνουν στον Δήμας μας κατά τις  ημερομηνίες 15/03 έως 02/04.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση”.

Δείτε ακόμη:
Τραγωδία στα Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.