ΘέμαΤοπικά

Κλοπές κλιματιστικών σε ΓΕΛ – ΕΠΑΛ και ΔΑΚ Σίνδου(φωτογραφίες)

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας άγνωστοι έκλεψαν δύο μονάδες κλιματιστικών από το σχολικό συγκρότημα της Σίνδου που φιλοξενεί το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ της περιοχής και τέσσερις μονάδες κλιματιστικών από το κλειστό γυμναστήριο (ΔΑΚ Σίνδου) καταστρέφοντας και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. 

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν άμεσα στην Αστυνομία από τον Αντιδήμαρχο Εχεδώρου Κωνσταντίνο Δουσδαμπάνη ο οποίος υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης επικοινώνησε με τον αρμόδιο Γενικό  Επιθεωρητή  Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο Γιώργο Δούβαλη ζητώντας να γίνουν όλες οι διαδικασίες για  να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες της κλοπής. 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλουμε κλοπή από δημόσια κτίρια άλλα αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Από την πλευρά μας έχουμε ενημερώσει με έγγραφα και στοιχεία τις  Αστυνομικές Αρχές και το υπουργείο Προστασιας του Πολίτη,  ζητώντας άμεσες κινήσεις για την μεγαλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.  Πρέπει με κάθε τρόπο να εξαρθρωθούν οι σπείρες που λυμαίνονται την περιοχή μας προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία σχολείων και αθλητικών χώρων» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Εχέδωρου Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης υπογράμμισε την ανάγκη να μπει τέλος στη σειρά εγκληματικών ενεργειών που προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους πολίτες και δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών εγκαταστάσεων. «Θα γίνουν όλες οι ενέργειες για να αντικατασταθούν τα κλιματιστικά όμως η δράση αυτών των παραβατικών συμμοριών πρέπει να σταματήσει να παρενοχλεί τους δημότες μας  την εκπαιδευτική και την αθλητική κοινότητα» τόνισε ο κ. Δουσδαμπάνης.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.