Τοπικά

Κλείνει για μία εβδομάδα η Επαρχιακή Οδός 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου

Κλειστή για μία εβδομάδα θα είναι από το Σάββατο 2/12 η Επαρχιακή Οδός 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών αντικατάστασης υπόγειου αγωγού μεταφοράς καυσίμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από το Καλοχώρι προς την 26ης Οκτωβρίου και αντιστρόφως θα διεξάγεται δια μέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής, του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, της 26ης Οκτωβρίου, της Δημοσθένους και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Τροχαία αναφέρει τα εξής:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023 και για χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας θα εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης υπόγειου αγωγού μεταφοράς καυσίμου στην Επαρχιακή οδό 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου πλησίον της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή οδό, από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Ειδικότερα:

Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου, από το ύψος της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την πρώτη (προς ανατολικά) κάθετη σε αυτήν ανώνυμη οδό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Καλοχώρι προς την οδό 26ης Οκτωβρίου και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης δια μέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού, του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, της οδού 26ης Οκτωβρίου, της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Δείτε ακόμη:
ΠΚΜ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.