Τοπικά

Κέρδισε τις εντυπώσεις – Κίνηση υψηλού ρίσκου από Ιωαννίδη

Χθες το βράδυ στα Κύμινα οι αρμόδιοι φορείς του δήμου Δέλτα με τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη επικεφαλή παρουσίασαν το σχέδιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης για την σύνδεση της περιοχής με αποχετευτικό δίκτυο.

Παράλληλα με αυτή την συζήτηση υπήρξε μια τοποθέτηση που προκάλεσε αίσθηση και έφερε το χειροκρότημα από τους παριστάμενους και είχε να κάνει με το σχέδιο του δήμου Δέλτα για την παροχή πόσιμου και ποιοτικού νερού στις συγκεκριμένες περιοχές οι οποίες για χρόνια δεν μπορούν να απολαύσουν το επίπεδο ποιότητας ζωής που σε άλλες περιοχές του δήμου μας είναι δεδομένο.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης δεσμεύτηκε ότι σε 1,5 περίπου χρόνο θα έχει ο Αξιός πόσιμο νερό και ότι αν αυτό δεν γίνει δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές!

Η δήλωση αυτή του δημάρχου έφερε το χειροκρότημα καθως συνοδεύτηκε από την αποκάλυψη του σχεδίου υλοποίησης αυτής της προσπάθειας η οποία προβλέπει την παροχή νερού από την ΔΕΑΥΔΔ μέσω του δικτύου της Χαλάστρας με κατασκευή αγωγού και δεξαμενών κτλ

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από χρόνια και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος έρχεται η δυνατότητα μέχρι το τέλος του έτους για να συνδεθούν οι κάτοικοι της περιοχής στο αποχετευτικό δίκτυο κάτι που πιστώνεται στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ κ. Σπύρο Σταματάκη ο οποίος μίλησε μετά τον δήμαρχο για τις τεχνικές προδιαγραφές άλλα και τον ρόλο της ΔΕΥΑΔΔ στο μεγάλο αυτό εγχείρημα.


Θ. Παπαδόπουλος

Πολύ περισσότερο ρεπορτάζ, παρασκήνια και παραλειπόμενα θα υπάρχουν στη έντυπη έκδοση Ιουλίου της εφημερίδας Delta press.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.