Δήμοι - Περιφέρειες

«Ευχαριστώ» από Γλώσση για ΑΝΕΘ

Ένας τοπικός παράγοντας του δήμου Δέλτα επελέγη ως διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής του Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ) ο πρώην δήμαρχος Δέλτα και νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Γλώσσης.

Για την εκλογή του στην θέση αυτή ο κ. Γλώσσης έκανε την παρακάτω δήλωση ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη των μετόχων στο πρόσωπο του:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και όλους τους δημάρχους του νομού μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με επέλεξαν σε μια νευραλγική θέση ενός πολύ σημαντικού εργαλείου ανάπτυξης για την περιοχή μας, της ΑΝΕΘ.

Σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Θωμά Βράνο ο οποίος επανεξελέγη και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για τα επόμενα τρία χρόνια να βοηθήσουμε στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις και τα έργα της ΑΝΕΘ.

Ο ρόλος όλων μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και πρέπει ο καθένας από την πλευρά του να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βγει η κοινωνία μας από την δίνη που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες.
Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω μέσα από τις πράξεις μου να φανώ αντάξιος αυτής».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.