ΘέμαΠολιτική

Καράογλου, Μπάρκας και Πετρίδης εφ όλης της ύλης (vid)

Στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, φιλοξενήθηκαν οι Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΝΔ, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Κώστας Μπάρκας, βουλευτής Πρέβεζας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην υφυπουργός Εργασίας και Κώστας Πετρίδης, μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Οι κύριοι Καράογλου, Μπάρκας και Πετρίδης σχολίασαν μεταξύ άλλων τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, την πόλωση και τις ατάκες τύπου «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία με το καλό ή το άγριο», τις υποκλοπές, τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, καθώς και τους συσχετισμούς ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Δείτε όλα όσα είπαν οι κύριοι Καράογλου, Μπάρκας και Πετρίδης:
Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακόμη:
Β. Κόκκαλης, Φ. Παπάς και Π. Δαλαμπούρα στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.