Παρασκήνια

Στη ΒΙΠΕ πλέον η διανομή τροφίμων – Αφήνει το μισθωμένο κτίριο στη Σίνδο

Μέσα στην πανδημία ανάμεσα στα lockdown απασχόλησε πολύ έντονα την τοπική κοινωνία της Σίνδου το θέμα του κοινωνικού παντοπωλείου καθώς η διανομή τροφίμων από μισθωμένο ακίνητο στη Σίνδο προκάλεσε πληθώρα προβλημάτων και παραπόνων από τους κατοίκους. Κάθε φορά που γινόταν διανομή δημιουργούταν κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς το σημείο δεν ήταν κατάλληλο για συγκέντρωση πολλών οχημάτων των δικαιούχων. Επίσης παράπονα για την λειτουργικότητα του ακινήτου διατύπωναν και οι αρμόδιοι για την διανομή υπάλληλοι όπως έγινε γνωστό με έκθεση τους.

Ξέχωρα από τα παραπάνω το κόστος της ενοικίασης του συγκεκριμένου κτιρίου κρίθηκε ασύμφορο καθώς έφτανε τα 1.800 ευρώ το μήνα και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί η διανομή στη ΒΙΠΕ και να φιλοξενηθεί η διαδικασία και τα προϊόντα σε δημοτικό κτίριο επιτυγχάνοντας έτσι μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και παράλληλα ικανοποιώντας το αίτημα των κατοίκων.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.