ΘέμαΤοπικά

«Φρένο» από Μπισμπινά στο Αλλοδαπών

Μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στο ενδεχόμενο δημιουργίας τμήματος Αλλοδαπών στα Διαβατά από τους κατοίκους της περιοχής που εξέφρασαν την αντίθεση τους, η δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά προχώρησε σε δήλωση με την οποία στην ουσία βάζει “φρένο” σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος μου είναι να υπερασπίζομαι την βούληση των δημοτών, δεσμεύομαι ότι αυτό θα πράξω και τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έρθω σε σύγκρουση με αυτήν».

Αναλυτικά η δήλωση της Γερακίνας Μπισμπινά:

«Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία και τη φτηνή αντιπολίτευση για δημιουργία εντυπώσεων.

Είμαι εδώ για το καλό των δημοτών και αυτό το υπέρτατο καθήκον υπερασπίζομαι και θα υπερασπίζομαι σε κάθε πτυχή της θητείας μου.

Με διαφανή τρόπο και ειλικρίνεια αναφέρθηκα προ ημερών στην πρόθεση δημιουργίας Τμήματος Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Διαβατά σε κοινοτικό κτίριο. Αυτή η αναφορά μου προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα η απόφαση των εμπλεκομένων φορέων και η διαβούλευση που θα προηγηθεί της τελικής απόφασης. Η δική μου θέση είναι σαφής και είναι πάντα υπέρ του δημότη και της διαφύλαξης του αγαθού της ασφάλειας του και της περιουσίας του.

Το ζήτημα της ασφάλειας στα Διαβατά είναι πάρα πολύ σημαντικό για να αναλώνεται σε αντιπολιτευτικές κορώνες και δημαγωγία καθώς τα προβλήματα της ασφάλειας διαχρονικά επιβαρύνουν πάρα πολύ την περιοχή μας. Για το λόγο αυτό διεκδικήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε την αύξηση της δύναμης ΟΠΚΕ στην περιοχή του Δήμου Δέλτα από 30 σε 100 αστυνομικούς και για αυτό το λόγο και μπαίνω σε κάθε συζήτηση που έχει να κάνει με την περαιτέρω αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος μου είναι να υπερασπίζομαι την βούληση των δημοτών, δεσμεύομαι ότι αυτό θα πράξω και τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έρθω σε σύγκρουση με αυτήν».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.