ΘέμαΤοπικά

Εποικοδομητική συνάντηση Μπισμπινά – Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου

Με το Σύλλογο Καταστηματαρχών Σίνδου συναντήθηκε την Τετάρτη 20/3 η δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά. Παρών στη συνάντηση και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρος Σταματάκης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του συλλόγου, η συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική, καθώς η δήμαρχος άκουσε με προσοχή όσα απασχολούν τους επαγγελματίες, ενώ το πλάνο πενταετίας που παρουσίασε η δήμαρχος τους χαροποίησε και τους κάλυψε απόλυτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου για τη συνάντηση με την κα Μπισμπινά:

“Το Δ.Σ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου χθες το απόγευμα είχε μια πρώτη συνάντηση με την Δήμαρχο Δέλτα κ. Γερακίνα Μπισμπινά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Σταματάκη με σκοπό την παρουσίαση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο της Σίνδου.

Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική και ιδιαίτερα παραγωγική καθώς ακουστήκαμε με ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας πραγματικό ενδιαφέρον από την Διοίκηση αναφορικά με όσα μας απασχολούν. Μάλιστα μας αναλύθηκε το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη 5ετία το οποίο μας χαροποίησε και μας κάλυψε απόλυτα.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνότερη επικοινωνία μεταξύ του Συλλόγου και της Διοίκησης με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την κατάθεση απόψεων και προτάσεων αναφορικά με τις μελλοντικές παρεμβάσεις της Δημάρχου σε θέματα που απασχολούν τα καταστήματα. Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση και είμαστε στην διάθεση της για να συμβάλλουμε όπου και όπως μπορούμε!”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.