ΘέμαΤοπικά

Επιστολή Δαρμουσλή για διερεύνηση περιστατικού bullying υπαλλήλου – Ζητά να μπει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Δαρμουσλής με επιστολή του ζητά την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών από όλους τους καθ’ ύλην αρμόδιους πολιτικούς προϊσταμένους ή μη, για τυχόν περιστατικά εκφοβισμού που μπορεί να λαμβάνουν χώρα μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Δέλτα, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες. Μάλιστα απευθύνει την παρακάτω επιστολή στον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Λουμπούτη ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Παρακάτω η επιστολή του Δαρμουσλή όπως την απέστειλε:

“Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Με την παρούσα επιστολή μου, ζητώ να δρομολογήσετε την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών από όλους τους καθ’ ύλην αρμόδιους πολιτικούς προϊσταμένους ή μη, για τυχόν περιστατικά εκφοβισμού (ή μπούλινγκ, αγγλ. bullying) τα οποία αφορούν τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ή μείωση ασθενέστερων ατόμων, όπως αυτών με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), και μπορεί να λαμβάνουν χώρα μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου μας, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες. Αφορμή για την σύνταξη αυτής της επιστολής, υπήρξε δημοσίευμα δημοτικού υπαλλήλου (ΑΜΕΑ), ο οποίος υποστήριξε ότι έχει πέσει θύμα «bullying». Οφείλουμε όλοι μας, και πρώτα εμείς οι εκλεγμένοι να στηρίξουμε, να σταθούμε δίπλα ή ακόμη και να διαφυλάξουμε το κάθε νόμιμο δικαίωμα αυτών. Κανένας δεν μπορεί να φοβάται να πάει στην δουλειά του. Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για τα αποτελέσματα των ενεργειών σας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Δαρμουσλής

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δέλτα”

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.