Θέμα

Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 18/06 – Δείτε τα θέματα

Αύριο 18/06 θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο στο συνεδριακό κέντρο Σίνδου «Κ. Θεοφάνης». Η πρόσκληση που απέστειλε ο πρόεδρος του συμβουλίου Σπύρος Σταματάκης αναφέρει τα εξής:

«Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, (παρ.1 αρθ.67 του Ν.3852/10), η οποία θα γίνει δια ζώσης (άρθ.11 του Ν.5043/2023), την Τρίτη 18/6/2024 και ώρα 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ» για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 1. Έγκριση Τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών Δήμου Δέλτα.

2. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα (Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.).

3. Έγκριση υλοποίησης υπηρεσίας και της τεχνικής έκθεσης για ανάπλαση χώρου πρασίνου στην Δ.Κ. Ν. Μαγνησίας – Δωρεά “Hellenic Energy”.

4. Έγκριση όρων και υπογραφής σύμβασης με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ Α.Ε.).

5. Έγκριση πληρωμής εξόδων κηδείας άπορου και άστεγου δημότη».

Όπως και τα προηγούμενα συμβούλια έτσι και το συγκεκριμένο θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Δήμου Δέλτα στο YouTube.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.