ΕλλάδαΘέμα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Έτσι βρέθηκαν τα χρυσαφικά στα σκουπίδια (vid)

Για τον τρόπο με τον οποίον βρήκαν τη σακούλα με τα χρυσαφικά που είχε πετάξει κατά λάθος στα σκουπίδια ένας δημότης, μίλησε ένας από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Ήταν περίπου 5:30 το απόγευμα όταν ένας χρυσοχόος ηλικίας περίπου 60 ετών κάλεσε τη διεύθυνση καθαριότητας έντρομος, αναφέροντας ότι είχε πετάξει κατά λάθος στον κάδο σκουπιδιών μία σακούλα που περιείχε χρυσαφικά αξίας χιλιάδων ευρώ.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης όπως εξηγεί και ο Βασίλης Κασιμτζίκης, που συμμετείχε στην προσπάθεια για να βρεθούν τα κοσμήματα, έστησαν αμέσως μία ολόκληρη επιχείρηση για να εντοπίσουν τον πεταμένο θησαυρό με ασφάλεια.

Όπως είπε ο εργαζόμενος στην καθαριότητα, αμέσως ειδοποιήθηκε και η ελληνική αστυνομία προκειμένου να παρίσταται για κάθε ενδεχόμενο στην έρευνα του απορριμματοφόρου η οποία πραγματοποιήθηκε σε χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Στο σημείο είχε φτάσει και ο 60χρονος χρυσοχόος, ο οποίος ήταν εμφανώς σοκαρισμένος. Ωστόσο η ανακούφιση του ήταν τεράστια με τον εντοπισμό της πολύτιμης σακούλας, με τον ίδιο να ανταμείβει τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην εύρεση της.

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Δις ισόβια στον λέκτορα για τη διπλή δολοφονία με αρσενικό

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.